Mjød er ikke øl

Mjød er et af de ældste alkoholiske drikke. I den Nordiske mytologi ansås mjød for, at være befordrende for visdom og digterevner.

Danish Nature Brew’s Mjød er brygget ud fra gamle opskrifter, som er gået i arv, gennem generationer. Vi har taget disse opskrifter og givet dem et nordisk, gastronomisk løft, med nutidens bedste økologiske råvarer.

Danish Nature Brew’s mjød er håndbrygget i det centrale Jylland, hvor vi sætter en ære i, at brygge så naturligt og miljøvenligt som muligt.

GUNLÖD var, i den nordiske mytologi, datter af jætten Suttungen. GUNLÖD vogtede over mjøden, indtil Odin, med list, stjal den fra hende og fløj væk i en ørns skikkelse.

På vores hjemmeside viser vi dig en ny og moderne måde, hvorpå du kan gå på opdagelse i mjøden, få inspiration af professionelle bartendere og kokke til at udvide din egen gastronomiske viden og give dig selv og dine venner en oplevelse med Danish Nature Brew’s mjød, i sent vil glemme.
Indtil da, stil din mjød mørkt og koldt. Drik den nu eller gem den til senere. Danish Nature Brew’s bliver kun bedre med tiden.

Skål og god fornøjelse

 

Bestil online her

Hvordan startede eventyret med Mjød fra DNB

”Det var faktisk lidt en tilfældighed, som så mange andre ting jo er. For 10 år siden havde jeg en kollega - som er biavler - der stod med 200 kg honning, som var begyndt at gære. Det skulle vi jo have gjort et eller andet ved, for det kunne han ikke sælge i de her små honningkrukker og -bøtter. Så han spurgte mig: ”Hvad fanden gør vi Ronnie?”. På det tidspunkt vidste jeg ikke, hvad vi skulle stille op med det, så vi satte hos ned for at finde en løsning. Der fandt vi ud af, at der er to ting man kan bruge gæret honning til; enten kan man bage med det eller os' kan man lave mjød. Og vi havde ikke liiiige mod på at bage til halvdelen af Midtjylland, så vi tænkte, at det at lave mjød lød mest fristende, men vi startede fuldstændigt fra nul”

 

Ovenstående er et uddrag fra GastroFun, der fortæller hele historien fra deres interview af Ronnie Gram i 2021. Læs hel artiklen og få historien om, hvordan tingene nogle gange opstår ved små tilfældigheder Link